Uğur Mumcu Ve Gaffar Okkan / Söke Chp, Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan'ı Unutmadı - Haber - Vilayet meydanı'ndaki anma programına çok sayıda siyasi parti ve stk.

Uğur Mumcu Ve Gaffar Okkan / Söke Chp, Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan'ı Unutmadı - Haber - Vilayet meydanı'ndaki anma programına çok sayıda siyasi parti ve stk.. Uğur mumcu'nun eşi olan chp milletvekili güldal mumcu ile tören alanına gelen kılıçdaroğlu, merhum gazeteci adına yaptırılan anıta karanfil bıraktı. Sen emniyetin uğur mumcu'suydun gaffar okkan.ve uğur mumcu'nun katledildiği gün 24 ocak 1993 senin katledildiğin gün ise 24 ocak 2001'di. Uğur mumcu'yu katleden karanlık güçler, ebedi önderimiz mustafa kemal atatürk'ün yolundan yürüyen, kuvayı milliye ilke ve anlayışını benimsemiş 24 ocak 2001 tarihinde bir suikast sonucunda yaşamını yitiren diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, başarılı meslek yaşamıyla örnek olan. Chp genel başkanının gaffar okkan suikastı hakkında sarf edebildiği yegâne kelime hain! Gazeteci uğur mumcu 28 yıl, emniyet müdürü ali gaffar okkan ise 20 yıl önce bugün, karanlık odaklar tarafından katledildi.

Araştırmacı gazeteci yazar uğur mumcu, ölümünün 26'ncı yılında, bombalı suikaste uğradığı ve adının verildiği sokaktaki evinin önünde ve çeşitli illerde düzenlenen etkinliklerle anıldı. Uğur mumcu da gaffar okkan da 'canları pahasına' verdikleri mücadelede sadece türkiye düşmanı terör örgütlerini değil, bu gruplarla 'farklı çıkarlar' için işbirliği yapan, devlet içine gizlenmiş, karanlık güçleri de yok etmeye çalışıyorlardı. 24 ocak 1993'te suikaste kurban giden araştırmacı gazeteci uğur mumcu ve 24 ocak 2001'de terör saldırısı ile şehit düşen diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, i̇zmir barosunun düzenlediği etkinlikle anıldı. Bir gönül insanı, devletin şevkatli yüzü: Hepsi de devletin kapalı, ceberut, derin, kural tanımaz, antidemokratik, sert, soğuk, insanları sadece tebaa olarak gören ve var olanı yok saymaya çalışan birimleriyle farklı meydanlarda mücadele ederken sırtlarından.

Kılıçdaroğlu'dan Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan mesajı
Kılıçdaroğlu'dan Uğur Mumcu ve Gaffar Okkan mesajı from www.adaletbiz.com
Türk basınının özgür kalemi uğur mumcu'nun 24 ocak'ta evinin önünde bombalı saldırı sonucu katledilmesinin üzerinden 25 yıl geçti. Sen emniyetin uğur mumcu'suydun gaffar okkan.ve uğur mumcu'nun katledildiği gün 24 ocak 1993 senin katledildiğin gün ise 24 ocak 2001'di. 24 ocak 1993'te suikaste kurban giden araştırmacı gazeteci uğur mumcu ve 24 ocak 2001'de terör saldırısı ile şehit düşen diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, i̇zmir barosunun düzenlediği etkinlikle anıldı. Öte yandan diyarbakır emniyet müdürü ali gaffar okkan da 20 yıl önce bugün, 5 mesai arkadaşıyla birlikte hain bir saldırıda şehit edilmişti. Meselâ, artık kimse uğur mumcu'yu dinciler katletti demiyor. Alın size sistemin imalât hatası, sıra dışı bir kahramanı uğur mumcu ve iz bırakanların anısına. Gaffar okkan görev süresi boyunca hizbullah'a karşı etkin bir mücadele vermiş ve örgütü bitirme noktasına getirmiştir. Uğur mumcu da gaffar okkan da 'canları pahasına' verdikleri mücadelede sadece türkiye düşmanı terör örgütlerini değil, bu gruplarla 'farklı çıkarlar' için işbirliği yapan, devlet içine gizlenmiş, karanlık güçleri de yok etmeye çalışıyorlardı.

Her iki şehidi saygı ve rahmetle anıyorum.

Öte yandan diyarbakır emniyet müdürü ali gaffar okkan da 20 yıl önce bugün, 5 mesai arkadaşıyla birlikte hain bir saldırıda şehit edilmişti. Uğur mumcu'nun eşi olan chp milletvekili güldal mumcu ile tören alanına gelen kılıçdaroğlu, merhum gazeteci adına yaptırılan anıta karanfil bıraktı. Uğur mumcu'nun, gaffar okkan'ın hayatlarının önüne koydukları davalarında ne kadar haklı olduğunu bugün hayatta olmamalarına rağmen onlara çirkin söylemlerle saldırmaya devam edenlerin varlığıyla anlıyoruz. Meselâ, artık kimse uğur mumcu'yu dinciler katletti demiyor. Gazeteci uğur mumcu 28 yıl, emniyet müdürü ali gaffar okkan ise 20 yıl önce bugün, karanlık odaklar tarafından katledildi. Uğur mumcu'yu katleden karanlık güçler, ebedi önderimiz mustafa kemal atatürk'ün yolundan yürüyen, kuvayı milliye ilke ve anlayışını benimsemiş 24 ocak 2001 tarihinde bir suikast sonucunda yaşamını yitiren diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, başarılı meslek yaşamıyla örnek olan. Bildiklerini devleti ve milletiyle paylaşıyordu mumcu. 24 ocak 1993'te suikaste kurban giden araştırmacı gazeteci uğur mumcu ve 24 ocak 2001'de terör saldırısı ile şehit düşen diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, i̇zmir barosunun düzenlediği etkinlikle anıldı. Her iki isim de sosyal medyada yapılan paylaşımlarla anılıyor. Türk basınının özgür kalemi uğur mumcu'nun 24 ocak'ta evinin önünde bombalı saldırı sonucu katledilmesinin üzerinden 25 yıl geçti. Araştırmacı gazeteci yazar uğur mumcu, ölümünün 26'ncı yılında, bombalı suikaste uğradığı ve adının verildiği sokaktaki evinin önünde ve çeşitli illerde düzenlenen etkinliklerle anıldı. .ve bugün uğur mumcu ile birlikte yine benzeri suikast sonucu şehit edilen gönül insanı emniyet. Bir gönül insanı, devletin şevkatli yüzü:

Gaffar okkan, diyarbakır emniyet müdürü iken 24 ocak 2001 tarihinde diyarbakır'da haince kurulan pusuda, silahlı saldırıda şehit edildi. Bildiklerini devleti ve milletiyle paylaşıyordu mumcu. Uğur mumcu'yu katleden karanlık güçler, ebedi önderimiz mustafa kemal atatürk'ün yolundan yürüyen, kuvayı milliye ilke ve anlayışını benimsemiş 24 ocak 2001 tarihinde bir suikast sonucunda yaşamını yitiren diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, başarılı meslek yaşamıyla örnek olan. Her iki isim de sosyal medyada yapılan paylaşımlarla anılıyor. Meselâ, artık kimse uğur mumcu'yu dinciler katletti demiyor.

Başkan Öz'den Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu mesajı
Başkan Öz'den Ali Gaffar Okkan ve Uğur Mumcu mesajı from cdn.bolgegundem.com
Gaffar okkan görev süresi boyunca hizbullah'a karşı etkin bir mücadele vermiş ve örgütü bitirme noktasına getirmiştir. Uğur mumcu, 24 ocak 1993'te evinin önünde uğradığı bombalı suikast sonucu hayatını kaybetti. Uğur mumcu'nun eşi olan chp milletvekili güldal mumcu ile tören alanına gelen kılıçdaroğlu, merhum gazeteci adına yaptırılan anıta karanfil bıraktı. Uğur mumcu ve gaffar okkan, türkiye'nin, abd emperyalizmine teslim edildiği süreçte bu kirli ilişkileri bozmaya kalkan türk aydınlarıdır. Alın size sistemin imalât hatası, sıra dışı bir kahramanı uğur mumcu ve iz bırakanların anısına. Vilayet meydanı'ndaki anma programına çok sayıda siyasi parti ve stk temsilcileri. Chp genel başkanının gaffar okkan suikastı hakkında sarf edebildiği yegâne kelime hain! Türkiye'nin aydınlatamadığı daha bir sürü faili meçhul cinayet var.

Uğur mumcu, eşref bitlis, bahtiyar aydın, gaffar okkan, adnan kahveci ve daha niceleri.

Gazeteci uğur mumcu 28 yıl, emniyet müdürü ali gaffar okkan ise 20 yıl önce bugün, karanlık odaklar tarafından katledildi. Uğur mumcu'yu katleden karanlık güçler, ebedi önderimiz mustafa kemal atatürk'ün yolundan yürüyen, kuvayı milliye ilke ve anlayışını benimsemiş 24 ocak 2001 tarihinde bir suikast sonucunda yaşamını yitiren diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, başarılı meslek yaşamıyla örnek olan. Chp genel başkanının gaffar okkan suikastı hakkında sarf edebildiği yegâne kelime hain! Zaten bir keresinde de sen 'bozo i̇stanbul'da. Vilayet meydanı'ndaki anma programına çok sayıda siyasi parti ve stk temsilcileri katıldı. Gaffar okkan, uğur mumcu, i̇z bırakanlar. Vilayet meydanı'ndaki anma programına çok sayıda siyasi parti ve stk temsilcileri. Türkiye'nin aydınlatamadığı daha bir sürü faili meçhul cinayet var. Aynı gün diyarbakır'da katledilen emniyet müdürü ali gaffar okkan da unutulmadı. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kendine has gazetecilerinden uğur mumcu'nun profesyonelce yerleştirilip patlatılan bombayla hunharca katledilmesi ve diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan'ın. Bir zamanlar bu düzen değişmelidir diyenlerin sözcüsüydün. Düzen değişiyor ve ülkemiz ne idüğü. Gaffar okkan'ın ise, diyarbakır'da, kürt kökenli vatandaşlarımızın da sevdiği bir emniyet müdürü olduğunu hatırlatalım.

Sen emniyetin uğur mumcu'suydun gaffar okkan.ve uğur mumcu'nun katledildiği gün 24 ocak 1993 senin katledildiğin gün ise 24 ocak 2001'di. Chp genel başkanının gaffar okkan suikastı hakkında sarf edebildiği yegâne kelime hain! Uğur mumcu'nun, gaffar okkan'ın hayatlarının önüne koydukları davalarında ne kadar haklı olduğunu bugün hayatta olmamalarına rağmen onlara çirkin söylemlerle saldırmaya devam edenlerin varlığıyla anlıyoruz. Uğur mumcu'yu katleden karanlık güçler, ebedi önderimiz mustafa kemal atatürk'ün yolundan yürüyen, kuvayı milliye ilke ve anlayışını benimsemiş 24 ocak 2001 tarihinde bir suikast sonucunda yaşamını yitiren diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan, başarılı meslek yaşamıyla örnek olan. Düzen değişiyor ve ülkemiz ne idüğü.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın Uğur Mumcu ve Gaffar ...
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan'ın Uğur Mumcu ve Gaffar ... from www.canakkalehaber.com
Düzen değişiyor ve ülkemiz ne idüğü. Gaffar okkan, uğur mumcu, i̇z bırakanlar. Bir zamanlar bu düzen değişmelidir diyenlerin sözcüsüydün. Vilayet meydanı'ndaki anma programına çok sayıda siyasi parti ve stk. Araştırmacı gazeteci yazar uğur mumcu, ölümünün 26'ncı yılında, bombalı suikaste uğradığı ve adının verildiği sokaktaki evinin önünde ve çeşitli illerde düzenlenen etkinliklerle anıldı. Gaffar okkan ve kahramanlar anısına. Her iki isim de sosyal medyada yapılan paylaşımlarla anılıyor. .ve bugün uğur mumcu ile birlikte yine benzeri suikast sonucu şehit edilen gönül insanı emniyet.

Bununla beraber, bazı ipuçlarına ulaşılıyor.

Emniyet müdürü ali gaffar okkan ve 5 silah arkadaşı, şehit edilişlerinin 14. Öte yandan diyarbakır emniyet müdürü ali gaffar okkan da 20 yıl önce bugün, 5 mesai arkadaşıyla birlikte hain bir saldırıda şehit edilmişti. Uğur mumcu da, gaffar okkan da, cumhuriyet ilkelerine bağlı, vatansever insanlardı. Her iki şehidi saygı ve rahmetle anıyorum. Alın size sistemin imalât hatası, sıra dışı bir kahramanı uğur mumcu ve iz bırakanların anısına. Vilayet meydanı'ndaki anma programına çok sayıda siyasi parti ve stk temsilcileri. Öte yandan diyarbakır emniyet müdürü ali gaffar okkan da 20 yıl önce bugün, 5 mesai arkadaşıyla birlikte hain bir saldırıda şehit edilmişti. Bir gönül insanı, devletin şevkatli yüzü: Zaten bir keresinde de sen 'bozo i̇stanbul'da. Uğur mumcu çok şey biliyordu. Bir zamanlar bu düzen değişmelidir diyenlerin sözcüsüydün. Türkiye'nin gelmiş geçmiş en kendine has gazetecilerinden uğur mumcu'nun profesyonelce yerleştirilip patlatılan bombayla hunharca katledilmesi ve diyarbakır emniyet müdürü gaffar okkan'ın. Gaffar okkan, diyarbakır emniyet müdürü iken 24 ocak 2001 tarihinde diyarbakır'da haince kurulan pusuda, silahlı saldırıda şehit edildi.

Sen emniyetin uğur mumcu'suydun gaffar okkanve uğur mumcu'nun katledildiği gün 24 ocak 1993 senin katledildiğin gün ise 24 ocak 2001'di uğur mumcu. Düzen değişiyor ve ülkemiz ne idüğü.

Posting Komentar

0 Komentar